Email marketing Haal meer rendement uit uw online marketing campagne

Email marketing is een essentieel onderdeel van uw marketing communicatiemix.

Als meest directe vorm van online communicatie is email marketing hèt middel om leads om te zetten naar klanten en uw klantgegevens up to date te houden. Daarnaast kunt u aan de hand van het klikgedrag een beter inzicht krijgen in de interessegebieden van uw klanten en leads. Hierdoor bent u in staat uw doelgroep gerichter te benaderen door middel van segmentatie en de ROI van uw marketing campagnes te optimaliseren.

U kunt bij ons terecht voor de inrichting van bijvoorbeeld uw Mailchimp of Spotler account, de creatie van een responsive e-mail template of full service campagnes. Dat wil zeggen productie, verzenden & rapportage waarbij u volleding ontzorgd wordt.

Responsive e-mail templates

Inmiddels heeft Studio 16 meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van het coderen van responsive email templates voor verschillende email marketing pakketten. Alle html mailings worden standaard gecontroleerd in de meest gangbare e-mail clients op compatabiliteit zoals Microsoft Outlook, Gmail, Outlook.com, iPhone, Android en op verzoek zelfs op Lotus. In totaal kunnen we testen op zo'n 70 verschillende e-mail clients en apparaten (desktop en mobiel).

Een kleine greep uit ontwikkelde email templates: